HitTheRoadFR

Hit The Road - Frankrijk

Zoals Samson en Gert zo mooi zingen: "Wie gaat er mee? Heee! Een reis rond de wereld die willen wij maken, maar wie gaat er mee?". We kunnen al een muzieklijst beginnen maken, want dat hoort bij een plezante roadtrip!

Het wordt niet een reis rond de hele wereld, dat zou wat lang zijn. Gelukkig hoeven we niet heel ver te zoeken om mooie plekjes te vinden! 

We rijden met een gezellig busje naar 3 gevarieerde locaties. Glamping, op hotel slapen, in een jacuzzi chillen, citytrip Parijs, strand en zee,... Je kan het allemaal van je bucketlist schrappen!

Algemene info

Datum: 23 juli tot 30 juli 2022

Voor wie: iedereen van 12 tot 30 jaar

Locatie: Roadtrip met busje. 3 locaties: Parijs, Saint-Pierre-en-Port en Preures

Prijs: €420 euro

(Indien de prijs niet betaalbaar is in 1 keer, kunt u telefonisch contact opnemen voor een betalingsplan op maat.)

Vervoer: We organiseren verschillende op- en afstapplaatsen voor de busreis, afhankelijk van de woonplaats van de deelnemers (bijvoorbeeld eentje in West- en Oost-Vlaanderen).

Groepssamenstelling: 8 deelnemers, 3 Ami's (begeleiders) + 1 kok

Activiteiten

We geloven in ieders sterktes en zijn er ook van overtuigd dat iedereen recht heeft op een zorgeloze vakantie. Daarom kiezen we voor een mix van deelnemers en is iedereen welkom bij Amizant. Werken op maat, dat wil zeggen dat we op hetzelfde moment verschillende keuze-activiteiten voorzien. Zo is er op elk moment voor elk wat wils.

We beslissen samen welke activiteiten op het programma komen, afhankelijk van ieders interesses. We werken op maat van de deelnemers en zoeken activiteiten die passen bij de ingeschreven deelnemers. De voorkeuren worden bevraagd via een huisbezoek, vlak voor de vakantie. Elk kind is anders, dus voorzien we "keuze-activiteiten", zodat er op elk moment voor elk wat wils wat is.

23-25 juli: vakantiehuisje in Preures

De eerste 2 nachten kunnen we elkaar leren kennen in een gezellig vakantiehuisje. De eerste dag doen we het rustig aan en vieren we dat we op roadtrip zijn. De vakantie kan goed ingezet worden in de jacuzzi. Puur genieten toch?
Op de 2de dag kunnen we het nationale park in de buurt verkennen.

25-29 juli: glamping in Saint-Pierre-en-Port

Op avontuurlijke vakantie hoort natuurlijk ook eens kamperen, maar wat als we nu luxe combineren met kamperen? Dan krijgen we glamping! Er kan afwisselend geslapen worden in een glamingtent en in een chalet (met slaapkamers, keuken en badkamer). 

In de buurt kunnen we een strand vinden (op slechts 1 kilometer!), een binnen- en een buitenzwembad, mogelijkheid tot ponyrit, yoga langs het kanaal, wandelen met een gids, livemuziek,...

29-30 juli: op hotel in Parijs

We sluiten de reis af in stijl! We ontdekken Parijs en verblijven in een hotel. Daar hoort uiteraard ook een restaurant bij en een uitstap naar de bezienswaardigheden in Parijs. Doen we een boottochtje op de Seine of een Virtual Reality beleving? Allesinds, na deze vakantie is iedereen moe maar voldaan!

Maintenant, rentrer à la maison! 

Inbegrepen in prijs

Verblijf met overnachting
Maaltijden
Vervoer
Activiteiten
Verzekering (voor meer informatie, zie algemene voorwaarden)

Vragen?

Heeft u vragen over deze vakantie of over onze werking? Aarzel niet om ons te contacteren. We beantwoorden uw vragen met plezier! Geen enkele vraag is vreemd, stel ze gerust!

INSCHRIJVEN RESERVELIJST

Onze vakanties zijn helaas volboekt.


Indien u alsnog interesse heeft, kunt u uw gegevens hier achterlaten. Dan plaatsen we u op de reservelijst. Als er een plaatsje vrijkomt, nemen we contact met u op!


 
 
 
RESERVE van Kids@Sea (6 tot 12 jarigen)
RESERVE van Adembenemend Ardennen
RESERVE van Hit the Road FR
RESERVE van Glamping Aan Zee FR
 
Ik heb de privacyverklaring (onderaan de website) gelezen en ga hiermee akkoord.
 
 
Amizant vzw

Copyright © Alle rechten voorbehouden


Bankrekeningnummer BE12 8916 7410 9792.

Steenbeekhof 4, B201, 9100, Sint-Niklaas.
RPR Dendermonde, afdeling Sint-Niklaas. Ondernemingsnummer 0754.502.325