GlampingFR

Glamping aan zee - Frankrijk

We trekken met 2 busjes over de grens naar Frankrijk! We gaan richting een gezellig camping midden in de prachtige omgeving van Pas de Calais. We zijn omsingeld door groen, een meer, een groot zwembad,... 


We kunnen hier elk op zijn eigen ritme een zalige vakantie beleven. Een avonturenpark, chillen aan het strand, spelletjes in het bos,... Ga je graag voor een volledige glampingbeleving? Je kan gerust helpen koken of de tent helpen opzetten met de kokjes, naar de sterren kijken in je slaapzak,...


On y va!

Algemene info

Datum: 6 augustus tot 13 augustus 2022

Voor wie: iedereen van 12 tot 30 jaar

Locatie: Camping in Camiers (FR): 2 huisjes voor 5 à 6 personen, 1 glampingtent voor 5 à 6 personen. Er kan zelf gekozen worden wie waar voor hoeveel nachten slaapt.

Prijs: €420 euro

(Indien de prijs niet betaalbaar is in 1 keer, kunt u telefonisch contact opnemen voor een betalingsplan op maat.)

Vervoer: We organiseren verschillende op- en afstapplaatsen voor de busreis, afhankelijk van de woonplaats van de deelnemers (bijvoorbeeld eentje in West- en Oost-Vlaanderen).

Groepssamenstelling: 9 deelnemers, 5 Ami's (begeleiders) + 2 koks 

Activiteiten

We geloven in ieders sterktes en zijn er ook van overtuigd dat iedereen recht heeft op een zorgeloze vakantie. Daarom kiezen we voor een mix van deelnemers en is iedereen welkom bij Amizant. Werken op maat, dat wil zeggen dat we op hetzelfde moment verschillende keuze-activiteiten voorzien. Zo is er op elk moment voor elk wat wils.

We beslissen samen welke activiteiten op het programma komen, afhankelijk van ieders interesses. We werken op maat van de deelnemers en zoeken activiteiten die passen bij de ingeschreven deelnemers. De voorkeuren worden bevraagd via een huisbezoek, vlak voor de vakantie. Elk kind is anders, dus voorzien we "keuze-activiteiten", zodat er op elk moment voor elk wat wils wat is.


We voorzien heel wat toffe activiteiten op het domein, maar daarnaast plannen we ook uitstapjes.
Mogelijke activiteiten zijn: avonturenpark, chillen aan het strand, snoezelen, en zoveel meer.

Inbegrepen in prijs

Verblijf met overnachting
Maaltijden
Vervoer
Activiteiten
Verzekering (voor meer informatie, zie algemene voorwaarden).

Vragen?

Heeft u vragen over deze vakantie of over onze werking? Aarzel niet om ons te contacteren. We beantwoorden uw vragen met plezier! Geen enkele vraag is vreemd, stel ze gerust!

INSCHRIJVEN RESERVELIJST

Onze vakanties zijn helaas volboekt.


Indien u alsnog interesse heeft, kunt u uw gegevens hier achterlaten. Dan plaatsen we u op de reservelijst. Als er een plaatsje vrijkomt, nemen we contact met u op!


 
 
 
RESERVE van Kids@Sea (6 tot 12 jarigen)
RESERVE van Adembenemend Ardennen
RESERVE van Hit the Road FR
RESERVE van Glamping Aan Zee FR
 
Ik heb de privacyverklaring (onderaan de website) gelezen en ga hiermee akkoord.
 
 
Amizant vzw

Copyright © Alle rechten voorbehouden


Bankrekeningnummer BE12 8916 7410 9792.

Steenbeekhof 4, B201, 9100, Sint-Niklaas.
RPR Dendermonde, afdeling Sint-Niklaas. Ondernemingsnummer 0754.502.325