Nederland? Natuurlijk!

Nederland? Natuurlijk!

Waar gaan we naartoe? Naar Nederland Natuurlijk!  Omringd door de mooie natuur van Noord-Brabant, duiken we in het avontuur.


Deze vakantie is doordrenkt met spel en plezier, maar er is zeker ook ruimte voor ontspanning! Plons je in het verfrissende zwembad of daag je jouw vrienden graag uit voor een strike in de bowlingbaan? Of ontspan je liever in de sauna? Alles kan! Het wordt hoe dan ook een fantastische reis midden in adembenemende natuur.


De deelnemers kunnen in het vakantiepark in gezellige kamers van 2 of 3 personen slapen en kunnen dus genieten van voldoende rust! Er zijn ook slaapkamers en badkamers op de benedenverdieping, als de trap nemen wat moeilijker is.


Ben je klaar voor spel en natuur? Natuurlijk!

Kenmerken

Zotte spelletjes

Noord-Brabant

Bos

Natuur

Zwemplezier

Actief en ontspannend

Gezelligheid

Algemene info

Datum: 5 juli - 12 juli 2024

Voor wie: iedereen van 12 tot 30 jaar

Locatie: vakantiepark in Noord-Brabant, Nederland

Prijs

  • Kansentarief: 295 euro
  • Standaardtarief: 420 euro
  • Solidariteitstarief: 550 euro

(Neem gerust contact op voor meer info over deze tarieven.

Indien de prijs niet betaalbaar is in 1 keer, kunt u telefonisch contact opnemen voor een betalingsplan op maat.)

Vervoer: We organiseren verschillende op- en afstapplaatsen voor de busreis, afhankelijk van de woonplaats van de deelnemers (bijvoorbeeld eentje in West- en Oost-Vlaanderen).

Groepssamenstelling: 12 deelnemers + 8 Ami's (begeleiders) + 2 koks 

Activiteiten

We geloven in ieders sterktes en zijn er ook van overtuigd dat iedereen recht heeft op een zorgeloze vakantie. Daarom kiezen we voor een mix van deelnemers en is iedereen welkom bij Amizant. Werken op maat, dat wil zeggen dat we op hetzelfde moment verschillende keuze-activiteiten voorzien. Zo is er op elk moment voor elk wat wils.

We beslissen samen welke activiteiten op het programma komen, afhankelijk van ieders interesses. We werken op maat van de deelnemers en zoeken activiteiten die passen bij de ingeschreven deelnemers. De voorkeuren worden bevraagd via een huisbezoek, vlak voor de vakantie. Elke deelnemer is anders, dus voorzien we "keuze-activiteiten", zodat er op elk moment voor elk wat wils wat is.


We voorzien heel wat toffe activiteiten op het domein, maar daarnaast plannen we ook uitstapjes.
Mogelijke activiteiten voor deze vakantie zijn: zwembad, bowlen, lasershooten, minigolf, snoezelen, bosspelen, stadsspel en zoveel meer.

Inbegrepen in prijs

Verblijf met overnachting
Maaltijden
Vervoer
Activiteiten
Verzekering (voor meer informatie, zie algemene voorwaarden).

Vragen?

Heeft u vragen over deze vakantie of over onze werking? Aarzel niet om ons te contacteren. We beantwoorden uw vragen met plezier! Geen enkele vraag is vreemd, stel ze gerust!

VOLZET: wachtlijst

Onze vakanties zijn helaas volboekt.


Indien u alsnog interesse heeft, kunt u uw gegevens hier achterlaten. Dan plaatsen we u op de reservelijst. Als er een plaatsje vrijkomt, nemen we contact met u op!


Neem gerust ook een kijkje naar onze andere vakanties:

Amizant vzw

Copyright © Alle rechten voorbehouden


Bankrekeningnummer BE12 8916 7410 9792.

Steenbeekhof 4, B201, 9100, Sint-Niklaas.
RPR Dendermonde, afdeling Sint-Niklaas. Ondernemingsnummer 0754.502.325