Let's go Denemarken

Le(t's)go Denemarken

Hej! Onze roadtrips gingen al naar Frankrijk en Nederland, dus nu is het tijd voor een nieuw avontuur. Stap in de wereld van ontdekking met Let's Go Denemarken, een avontuurlijke reis door Denemarken en de betoverende Duitse Waddeneilanden. Van pittoreske dorpjes tot het iconische Legoland, elk moment is doordrenkt van avontuur en plezier!


We blijven dicht bij de Duitse grens en kunnen zo genieten van het beste van twee werelden. Wat dacht je van het verkennen van de Duitse Waddeneilanden? Genieten van ons zwembad, jacuzzi of onze sauna bij het huis? Het bezoeken van pittoreske dorpjes? Kuieren langs de Deense kustlijn? Alles kan.  


Het hoogtepunt van onze reis wordt ongetwijfeld een bezoek aan Legoland! 

Verloop vakantie: Om de lange rit te breken, verblijven we in de door- en terugrit een nachtje in Duitsland. Van vrijdag 26 juli tot vrijdag 2 augustus verblijven we in Denemarken. Zo zijn we 9 nachten weg van huis.  

Kenmerken

Cultuur

Genieten

Daguitstappen

Natuur

Optimale reisgevoel

Rolstoeltoegankelijk

Roadtrip

Ontspannend

Algemene info

Datum: 25 juli - 3 augustus 2024

Voor wie: iedereen van 12 tot 30 jaar

LocatieHøjer, Denemarken (met onderweg een tussenstop)


Prijs

  • Kansentarief: 470 euro
  • Standaardtarief: 670 euro
  • Solidariteitstarief: 870 euro

(Neem gerust contact op voor meer info over deze tarieven.

Indien de prijs niet betaalbaar is in 1 keer, kunt u telefonisch contact opnemen voor een betalingsplan op maat.)


Vervoer: We organiseren verschillende op- en afstapplaatsen voor de busreis, afhankelijk van de woonplaats van de deelnemers (bijvoorbeeld eentje in West- en Oost-Vlaanderen).


Groepssamenstelling: 14 deelnemers + 9 Ami's (begeleiders) + 2 kokjes

Activiteiten

We geloven in ieders sterktes en zijn er ook van overtuigd dat iedereen recht heeft op een zorgeloze vakantie. Daarom kiezen we voor een mix van deelnemers en is iedereen welkom bij Amizant. Werken op maat, dat wil zeggen dat we op hetzelfde moment verschillende keuze-activiteiten voorzien. Zo is er op elk moment voor elk wat wils.

We beslissen samen welke activiteiten op het programma komen, afhankelijk van ieders interesses. We werken op maat van de deelnemers en zoeken activiteiten die passen bij de ingeschreven deelnemers. De voorkeuren worden bevraagd via een huisbezoek, vlak voor de vakantie. Elke deelnemer is anders, dus voorzien we "keuze-activiteiten", zodat er op elk moment voor elk wat wils wat is.


We voorzien heel wat toffe activiteiten op het domein, maar daarnaast plannen we ook uitstapjes.
Mogelijke activiteiten zijn: genieten in de jacuzzi, wandelen in de natuur, stadsbezoek, bezoek aan Legoland en zoveel meer.

Inbegrepen in prijs

Verblijf met overnachting
Maaltijden
Vervoer
Activiteiten
Verzekering (voor meer informatie, zie algemene voorwaarden).


Vragen?

Heeft u vragen over deze vakantie of over onze werking? Aarzel niet om ons te contacteren. We beantwoorden uw vragen met plezier! Geen enkele vraag is vreemd, stel ze gerust!

VOLZET: wachtlijst

Onze vakanties zijn helaas volboekt.


Indien u alsnog interesse heeft, kunt u uw gegevens hier achterlaten. Dan plaatsen we u op de reservelijst. Als er een plaatsje vrijkomt, nemen we contact met u op!


Neem gerust ook een kijkje naar onze andere vakanties:

Amizant vzw

Copyright © Alle rechten voorbehouden


Bankrekeningnummer BE12 8916 7410 9792.

Steenbeekhof 4, B201, 9100, Sint-Niklaas.
RPR Dendermonde, afdeling Sint-Niklaas. Ondernemingsnummer 0754.502.325